Search
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

chat
Latest topics
» Typesetting Tutorial #2
by Anonymous98 Sat Sep 16, 2017 1:11 pm

» ZealouZ - Typesetter test
by fantaz Fri Aug 11, 2017 5:25 pm

» narukami54 - Translator Test
by fantaz Sun Jul 30, 2017 6:24 pm

» KojiMichi - Typesetter Test
by fantaz Wed Jul 26, 2017 6:23 pm

» Salam Kenal
by Onlymeneko Mon Jul 03, 2017 10:41 pm

» Hallo semuanya!!! newbie here.
by Onlymeneko Mon Jul 03, 2017 8:49 pm

» onlymeneko - Translator test
by Onlymeneko Sat Jul 01, 2017 7:36 pm

» Tebak Kutipan Film
by Onlymeneko Sun Jun 25, 2017 9:43 pm

» Alphabet Game Part 10
by Onlymeneko Sun Jun 25, 2017 9:22 am

» [GAME] Films
by Onlymeneko Sat Jun 24, 2017 11:40 pm

Affiliates
Who is online?
In total there are 4 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 4 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 26 on Sat Feb 25, 2017 4:25 pm

IRC Download

View previous topic View next topic Go down

IRC Download

Post by Gwilthyunman on Wed Apr 20, 2011 7:33 pm

Hey guys~~ now we can download all of our ENG release from IRC.
Oh right, I don't put our ENG release when our name still Blue-Arc Scanlation and our INA release on IRC, since it would take so much time to set it, so if you want to download it, you can download it from the link provided, not IRC.

Well, in order you need to download from IRC, you need to log on to our chan (use any IRC client that support download), #manga:code@irc.irchighway.net There are 3 way for you to see the trigger of our release.
- !releases ---> to see our latest release
- !active ---> to see all the trigger of our release
- !info ---> to see our packlist

Okay, that's all I want to tell you~~ Thanks for reading this!




Hei guys~~ sekarang kalian bisa mendownload semua english rilis kita di IRC.
Tapi, kalian ga bisa download english rilis yang kita scans sewaktu nama grup kita masih Blue-Arc Scanlation dan manga yg kita rilis pake bhs indonesia, soalnya nge-settingnya lama (atau kalau kata busaway: "yang upload enak, yang setting modar" XD). Jadi kalau kalian mau mendownloadnya, download lah dari link yang sudah kami berikan.

Yang pasti, kalau mau download lewat IRC, kalian harus login pake client IRC yang support download ke #manga:code@irc.irchighway.net
Ada 3 cara untuk menetahui trigger downloadnya.
- !releases ---> untuk melihat trigger dari rilisan terbaru kita
- !active ---> untuk melihat semua trigger dari rilisan kita
- !info ---> untuk melihat packlist kita
Oke, aku cmn mau kasi tau itu aja. Selamat mencoba dan terima kasih sudah membacanya.

Special thanks to busaway for making all of this happens ^^


Last edited by Gwilthyunman on Wed Apr 20, 2011 8:31 pm; edited 2 times in total

_________________
avatar
Gwilthyunman
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 11037
Join date : 2010-09-04
Age : 26
Location : Indonesia
Job/hobbies : Watching anime & movie, reading light novel & manga

View user profile http://www.flixster.com/user/husky10000years

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by vachzar on Wed Apr 20, 2011 7:41 pm

Woah, Great. So I need to put our channel link to the main website.
it's ok to put the past release behind, just new release.
anyway I want busway tell me the way to make it. Onion Head Emoticons

_________________
Meiryo Font user

my personal blog
avatar
vachzar
Office Boy
Office Boy

Posts : 861
Join date : 2010-09-02
Age : 26
Location : behind the shadows
Job/hobbies : pengangguran profesional

View user profile http://vachzar.com

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by clodeon on Wed Apr 20, 2011 7:42 pm

mantap bahasa nya aku gk ngerti sama sekali apa yg di omongin Sad
avatar
clodeon
Senior Agent
Senior Agent

Posts : 355
Join date : 2010-09-04
Age : 20
Location : Palangka Raya, Indonesia

View user profile

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by Gwilthyunman on Wed Apr 20, 2011 7:49 pm

Aku ud kasi bahasa indonya tuh clo, coba baca lagi XD

vach, aku ud edit semua eng rilis kita di web utama, utk nambahin triggernya doank XD

_________________
avatar
Gwilthyunman
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 11037
Join date : 2010-09-04
Age : 26
Location : Indonesia
Job/hobbies : Watching anime & movie, reading light novel & manga

View user profile http://www.flixster.com/user/husky10000years

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by vachzar on Wed Apr 20, 2011 8:12 pm

udah kasih channelnya juga? oh iya channelnya nulisnya #manga:code@irc.irchighway.net biar yang gak tau servernya jadi tau, soalnya ada kan grup yg pake irc.rizon.net

_________________
Meiryo Font user

my personal blog
avatar
vachzar
Office Boy
Office Boy

Posts : 861
Join date : 2010-09-02
Age : 26
Location : behind the shadows
Job/hobbies : pengangguran profesional

View user profile http://vachzar.com

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by TheHangedMan on Wed Apr 20, 2011 8:24 pm

Uwooooggghhhh kereeeennn. Manga:code udah bener2 setingkat grup scan inggris. Gonna rep Busaway Onion Head Emoticons
avatar
TheHangedMan
Re-Code
Re-Code

Posts : 2973
Join date : 2010-09-04
Age : 24
Location : Perth
Job/hobbies : Translator

View user profile http://mdscans.wordpress.com

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by Gwilthyunman on Wed Apr 20, 2011 8:29 pm

Oh, oke!
Hmm... aku cmn tulis triggernya doankz tuh... channelnya mau aku umumin pas kita ada eng rilis baru Razz
tapi aku ud update kok di B-U, ud aku kasi IRCnya ^^

_________________
avatar
Gwilthyunman
The One Being Sought
The One Being Sought

Posts : 11037
Join date : 2010-09-04
Age : 26
Location : Indonesia
Job/hobbies : Watching anime & movie, reading light novel & manga

View user profile http://www.flixster.com/user/husky10000years

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by Anna-Mary on Wed Apr 20, 2011 10:29 pm

Huwaaah, keren! Nggak nyangka MC bisa berkembang sejauh ini... Onion Head Emoticons
Busaway, you rock! XD

_________________
"Someday, somewhere, anytime, in any place--
--take me to the nowhere land."

(MAYBE) NO LONGER ON HIATUS

avatar
Anna-Mary
The Raging Dragon of the East
The Raging Dragon of the East

Posts : 7347
Join date : 2010-09-07
Age : 22
Location : In my DreamLand
Job/hobbies : Translator and typesetter

View user profile http://www.phantasma-world.blogspot.com

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by vachzar on Wed Apr 20, 2011 10:46 pm

wah sip udah update IRC di B-U sebenernya dulu waktu minta ganti grup dari Blue-Arc ke Manga:Code aku udah nulis channel IRCnya ke adminnya B-U tapi lupa nulis servernya, makanya gak dicantumin sama dia. mau minta edit udah sungkan Onion Head Emoticons

gak salah busaway jadi VIP member Onion Head Emoticons

_________________
Meiryo Font user

my personal blog
avatar
vachzar
Office Boy
Office Boy

Posts : 861
Join date : 2010-09-02
Age : 26
Location : behind the shadows
Job/hobbies : pengangguran profesional

View user profile http://vachzar.com

Back to top Go down

Re: IRC Download

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum